Cursuri

Initiere — nivelul la care cei care nu au schiat niciodata, pot afla cum sa utilizeze echipamentul in mod corespunzator, acomodarea cu schiurile, pozitia de baza (difera in functie de varsta!) si tehnici de alunecare, franare, oprire si ocolire in plug, in zonele cu inclinatie mica, din mijlocul statiunii, pe partia Bradul. Totodata, se deprinde utilizarea transportului pe cablu. Competentele dobandite Ia acest nivel sunt fundamentale pentru tehnicile ce se vor deprinde Ia urmatoarele niveluri.

Incepatori — nivelul la care se vor insusi tehnici pentru a obtine un control mai usor pe pante domoale, prin exercitii de imbunatatire a echilibrului, de cautare a vitezei, pe partiile Bradul si Drumul Rosu, (cod culoare albastru), precum si platoul din Postavarul, care ofera partii ideale pentru incepatorii in acest sport.

Intermediari — nivelul Ia care se vor invata tehnici not (jocuri ale centrului de greutate Ia schimbari de panta, viraje cu raza si tempo variabile, freeride prin tehnici de coborare cu anticipatie, absorbtie, tehnici de acceleratie) si se continua perfectionarea celor deja insusite.Se va schia pe teren cu grad variat de dificultate, pe partii cotate ca medii (cod culoare rosu) — partia Sulinar.

Avansati — nivelul celor care pot schia pe partii cu grad maxim de dificultate, (cod culoare negru), cum ar fi partiile sub Teleferic, Ruia, Lupului si Kanzel.
Totodata, Ia acest nivel, te poti initia sau perfectiona in tehnici precum carving, powder, freeride si ski extrem, pe trasee cu adevarat spectaculoase. Invata de Ia not cum sa te aventurezi pe munte in siguranta, cum sa evaluezi partiile si tipul de zapada si stapanesti un stil de schi cu adevarat personalizat

Domeniul schiabil din Poiana Brasov a avut parte de schimbari spectaculoase, astfel ca incepand cu sezonul de iarna 2011-2012, a crescut de Ia 12 Ia 20 km. Partiile vechi au fost modificate si latite dupa ultimele standarde in domeniu, iar partiile nou construite, au dublat practic lungimea totala a partiilor. Au fost construite doua not instalatii de transport pe cablu si probabil cel mai important aspect al investitiei it constituie constructia sistemului de zapada artificiala, sistem disponibil pe tot muntele.

De asemenea, poti admira de la inaltime impresionantele peisaje oferite de crestele si abruptul vailor masivului Postavaru, dupa care iti poti alege un traseu de pe oricare versant al muntelui, pentru o coborare off-piste spectaculoasa. Consiliere In alegerea §i ajustarea echipamentului de ski — fie call cumperi, fie ca it Inchiriezi. Scoala noastra functioneaza direct pe partia Bradul. Instructorii nostri sustin ore pe toate partiile functie de cerintele si abilitatile cursantilor.


Vremea – Poiana Brasov

powerd by ClickTech

Calendar Scoala Ski

septembrie 2021
L Ma Mi J V S D
« dec.    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930